Rikonstruimi i rrugës "Xheladin Hana"

- 19 May 2020

Punimet e rikonstruimit të rrugës “Xheladin Hana” në lagjen Bregu i Diellit kanë filluar para disa muajve por cilësia e zbatimit të projektit nuk ka qenë e pranueshme.

Sipas kushteve të kontratës, cilësia e punimeve garantohet nga kompania e kontraktuar. Prandaj edhe kemi kërkuar përsëritjen e punimeve të riasfaltimit të gjithë gjatësisë të rrugës.

Falenderojmë kompaninë dhe ekipet në terren për përkushtimin!

#rriNshpi