Organizata Nëna dhe Fëmijë të Lumtur bëhet me hapësira të renovuara

- 26 May 2020

Drejtori për Mirëqenie Sociale, Dren Kukaj, mori pjesë në përurimin e hapësirave të renovuara nga Komuna e Prishtinës të organizatës Nëna dhe Fëmijë të Lumtur. Falë punës së palodhshhme të aktivisteve të kësaj organizate, kjo qendër është bërë pikë e rëndësishme e shumë aktiviteteve bamirëse të qytetit tonë.

Të panumërta janë familjet në nevojë që janë paraqitë e kanë pranuar ndihma për veshëmbathje, ushqim e shkollim. Krejt kjo falë punës së palodhshme të Editës dhe gjitha vullnetareeve tjera aty.