Nesër rihapen çerdhet publike, dezinfektohen të gjitha çerdhet

- 01 Jun 2020

Sot u dezinfektuan të gjitha çerdhet publike, të cilat do të rihapen nesër dhe do të jenë gati për fëmijet tanë të dashur.