Mbillen drunjë në lagjen Dardania në kuadër të Prishtina Green Week

- 02 Jun 2020

Sot në "Prishina Green Week" na u bashkëngjit edhe Presidentja Atifete Jahjaga për mbjelljen e drunjëve.

Mbjellja e drunjëve u bë në lagjen Dardania tek Iber Lepenci.

Faleminderit kolegëve nga Hortikultura për punën dhe përkushtimin.