Tregu Mobil u rikthye

- 24 Jun 2020

Prej kësaj jave do të vazhdojë të ju ofrojë pemë, perime e produkte të freskëta vendore të kultivuara me shumë kujdes e dashuri nga fermerët tanë.

Vizitoni e konsumoni prodhimet vendore, ushqehuni shëndetshëm dhe mbështetni fermerët e Prishtinës.

1. Çdo të Marte në sheshi “Zahir Pajaziti” nga 09.00-17.00
2. Çdo të Mërkure te sheshi “Bill Clinton” Dardani nga 09.00-17.00
3. Çdo të Enjte sheshi “Adem Jashari” platoja e Komunes nga 09.00-17.00