Kryetari Shpend Ahmeti dhe Nënkryetari Muhedin Nushi pritën sot në takim Kryeministrin e Republikës së Shqipërisë z. Edi Rama si dhe Minitrin e Punëve të Jashtme z. Gent Caka

- 30 Jun 2020

Kryetari Shpend Ahmeti dhe Nënkryetari Muhedin Nushi pritën sot në takim Kryeministrin e Republikës së Shqipërisë z. Edi Rama si dhe Minitrin e Punëve të Jashtme z. Gent Caka.

Temë kryesore brenda këtij takimi të përzemërt ishte bashkëpunimi dhe bashkërendimi i hapave dhe aktiviteteve për t’i tejkaluar sa me lehtë sfidat me cilat po përballen Kosova dhe Shqipëria.