Renovohet arkivi i kukullave

- 08 Jul 2020

Shumë të qeshura e plot emocione të paharruara për fëmijët e Prishtinës, dhuruan përgjatë viteve kukullat e shfaqjet në Teatrin Dodona.

Tash arkivi i kukullave është renovuar dhe aty janë ekspozuar kukullat e të gjitha shfaqjeve që janë prodhuar në Dodonë që nga themelimi i saj. Po presin të gatshme për të shfaqur magjinë e teatrit për më të dashurit e Prishtinës, fëmijët tanë!

Me plot dashuri, deri në takimin e ardhshëm!