NJOFTIM PËR QYTETARË - Drejtoria e Kadastrit

- 08 Jul 2020

Të Enjten, 9 Korrik dhe të Premten, 10 Korrik, zyret e Drejtorisë së Kadastrit nuk do të punojnë për shkak të testimit të stafit për COVID-19. Do të punojnë vetëm sportelet që do të i pranojnë kërkesat e qytetarëve.

Ju falemnderit për mirëkuptimin!

Drejtoria e Kadastrit
Komuna e Prishtinës