Drejtoresha e Arsimit Shpresa Shala ka vizituar çerdhen “Dielli” në lagjen Bregu i Diellit ku po vazhdojnë punimet e renovimit

- 09 Jul 2020

Investimi në edukim të hershëm sa më cilësor përfshin edhe investimet në përmirësimin e infrastrukturës dhe krijimin e ambientit të përshtatshëm për vijimin e mësimit. Vetëm kështu mund të sigurojmë një të ardhme më të mire për fëmijët tanë dhe një shoqëri të shëndoshë për të gjithë.
Punimet në renovimin e objektit të çerdhes po zhvillohen sipas planit dinamik dhe do të përfundojnë në afat të planifikuar.

Të ndërtojmë një shoqëri, ku çdo fëmi mund të rritet me dinjitet dhe arrijë atë çka ëndërron!