Kryetari Shpend Ahmeti mirëpriti në takim Ambasadoren e Republikës së Kroacisë znj Danijela Barišić të cilës i uroj mirëseardhje dhe detyrën e re

- 10 Jul 2020


Kryetari Shpend Ahmeti mirëpriti në takim Ambasadoren e Republikës së Kroacisë znj Danijela Barišić të cilës i uroj mirëseardhje dhe detyrën e re

Ambasadoren e falenderoi për ndihmën e shtetit kroat për vendin tonë, sidomos në marrëdhëniet politike, ekonomike dhe kulturore, ku u njoftua me prioritetet e qeverisjes në Prishtinë dhe i diskutuam mundësitë e bashkëpunimit në projekte të ndryshme.