Njoftim për qytetarë - Mbyllet për qarkullim rruga “Ilaz Kodra” deri te kryqëzimi me rrugën “28 Nëntori” dhe “Isa Boletini”

- 13 Jul 2020

Rruga “Ilaz Kodra” deri te kryqëzimi me rrugën “28 Nëntori” dhe “Isa Boletini” (te Termokosi) do të jetë e mbyllur për qarkullim të trafikut, të Mërkurën, 15 Korrik prej orës 07:00 – 17:00.

Në këtë kohë do të kryhen punimet në asfaltimin e kësaj rruge.