Masat e reja mbrojtëse kundër #Covid19

- 13 Jul 2020

Vendimi i sotëm i Qeverisë ka rikthyer disa masa restriktive si mbrojtje për parandalimin dhe ngadalësimin e përhapjes së #covid19.

Shërbimet në Komunën e Prishtinës vazhdojnë të funksionojnë por me kapacitet të reduktuar sipas vendimit në fuqi.

Reduktoni lëvizjet dhe aktivitetet që nuk i keni të domosdoshme dhe kur dilni mbajeni distancën fizike dhe maskën.

Vetëm #bashkë mund të dalim nga kjo situatë të rënduar!