Inspektorët e Ndërtimit, në krye të detyrës

- 30 Jul 2020

Përveç inspektimeve të vazhdueshme të zbatimit të lejeve ndërtimore, inspektorët po ndërmarrin masa kudo që po hasin në tentativa për ndërtime pa leje.
Për sot kishim të planifikuara tri aksione për rrënim, por në dy raste palët kishin larguar vet konstruksionet.
Ju bëjmë thirrje të gjithëve që t'i zbatoni ligjet dhe rregulloret ekzistuese, sepse në të kundërtën do të ballafaqoheni me pasojat!