Urime Kurban Bajrami

- 31 Jul 2020

Urime festa e Kurban Bajramit të gjithë besimtarëve muslimanë kudo që ndodhen.
 
Për shkak të situatës me pandeminë me #covid19, këtë vit festat po i presim e festojmë në kushte e rrethana krejt të tjera. Pavarësisht kësaj, Prishtina tregoi se jemi një, jemi shpi për krejt dhe se askush nuk do të mbetet në harresë dhe vetëm në Prishtinën tonë! Kështu #bashkë do të e tejkalojmë edhe këtë sfidë.
 
Ju uroj shëndet, mirëqenje e lumturi në familjet e juaja!