Komuna e Prishtinës ndriçon ndërtesën e Bibliotekës Kombëtare për të kujtuar të gjitha jetët që i mori #covid19

- 14 Sep 2020

Po shënojmë plot gjashtë (6) muaj prej se në Kosovë u konfirmua rasti i parë me #covid19. Që prej atëherë, të gjithë ne si shoqëri jemi duke kaluar ditë të vështira e plot sfida në betejë nme pandeminë. Edhe më tej, jo të gjithë po dalin fitimtarë!

Andaj edhe ndriçuam ndërtesën e Bibliotekës Kombëtare për të kujtuar të gjitha jetët që i mori #covid19 dhe për të nderuar dhe falënderuar nga zemra, të gjithë personelin shëndetësor që janë në vijën e parë të frontit që nga fillimi i pandemisë.

#bashkë mund të e tejkalojmë më lehtë këtë sfidë!