Kryetari, Shpend Ahmeti priti në takim Komandantin Rajonal të KFOR-it, Kolinelin Eric Riley

- 15 Sep 2020


Në takim u diskutua për situatën dhe ndikimin e pandemisë #covid19, situatën politike e gjendjen e përgjithshme të sigurisë.

Poashtu, diskutuam edhe për projektet komunale dhe mundësitë e bashkëpunimit në mes KFOR-it dhe Komunës së Prishtinës.