Fontanat në sheshet e Prishtinës u riparuan dhe u ndriçuan

- 17 Sep 2020

 

Fontanat në sheshet e Prishtinës u riparuan dhe u ndriçuan. Tash edhe hapësirat rreth tyre në mbrëmje kanë pamje të bukur.