Kanë filluar punimet e asfaltimit në rrugën ‘’Agim Ramadani’’

- 20 Oct 2020

Sot kanë filluar punimet e asfaltimit në rrugën ‘’Agim Ramadani’’, prej udhëkryqit të rrugës Arkitekt Karl Gega deri te udhëkryqi i rrugës Bajram Kelmendi, dhe shtegu/kahja tjetër prej udhëkryqit të rrugës Arkitekt Karl Gega deri te udhëkryqi i rrugës Qamil Hoxha (Lokacioni te Pishat).
 
Punimet po vazhdojnë dhe pritet të përfundohen sipas planifikimeve.
 
Ju falemnderit për mirëkuptimin!