Kanë filluar punimet e asfaltimit në rrugën ‘’Arkitekt Karl Gega’’, deri te udhëkryqi i rrugës ''Ali Pashë Tepelena''

- 24 Oct 2020

Sot kanë filluar punimet e asfaltimit në rrugën ‘’Arkitekt Karl Gega’’, deri te udhëkryqi i rrugës ''Ali Pashë Tepelena''.

Punimet do të vazhdojnë edhe në asfaltimin e rrugës ‘’Gazmend Zajmi‘’ dhe pritet të përfundohen sipas planifikimeve.

Ju falemnderit për mirëkuptimin!