Njoftim për media - Inicimi i procesit të projektit të Sallës Koncertale

- 19 Nov 2020

Nesër, e premte, 19 nëntor gjatë konferencës për shtyp do të shpalosim dhe inicojmë procesin e projektit të Sallës Koncertale dhe përgatitjet për thirrjen e konkursit ndërkombëtar për projektin kryesor.

Ju ftojmë të na bashkangjiteni në orën 14:00 në ndërtesën e vjetër të Komunës.