Libra dhe tituj të ndryshëm për fëmijët e shkollave fillore dhe të mesme të Prishtinës

- 11 Jan 2021

Libra dhe tituj të ndryshëm për fëmijët e shkollave fillore dhe të mesme të Prishtinës!

Falemnderit qendrës “Akropoli i Ri” për donacionin e vecantë!