Drejtoria e Arsimit nga UNICEF në bashkëpunim me Ambasadën e Britanisë së Madhe ka pranuar donacion për 58 shkollat e Komunës së Prishtinës materiale higjenike dhe dezinfektuese

- 15 Jan 2021

Sot, Drejtoria e Arsimit nga UNICEF në bashkëpunim me Ambasadën e Britanisë së Madhe ka pranuar donacion për 58 shkollat e Komunës së Prishtinës materiale higjenike dhe dezinfektuese.
Falënderojmë UNICEF dhe Ambasadën e Britanisë që kanë kontribuar për fillimin e semestrit të ri shkollor duke menduar për të mirën e rinisë së Prishtinës.