Fillon ndërtimi i qendrës kulturore për të rinjë - Bibliotekës në lagjen Kodra e Trimave

- 01 Apr 2021

Sot, vendosëm gurthemelin për ndërtimin e qendrës kulturore për të rinjë-Bibliotekës në lagjen Kodra e Trimave. Kjo Bibliotekë do të i përmbushë të gjitha nevojat për nxënësit e shkollave të asaj lagjeje dhe më gjerë.
Investimet në lagjet e Komunës së Prishtinës mundohen të jenë gjithpërfshirëse, pa dallime dhe të përmbushura me të gjitha nevojat e duhura.