Falënderim të madh nga zemra për secilin punëtor të ndërrmarrjes „Hortikultura“

- 22 Apr 2021

Në Ditën e Tokës i dedikojmë një falënderim të madh nga zemra për secilin punëtor të ndërrmarrjes „Hortikultura“!
Për punën e palodhshme dhe angazhimin e vazhdueshëm çdo ditë, që Prishtina të bëhet një qytet më i gjelbër, me mjedis të pastër e të shëndoshë ku jetojmë.
Të gjithë bashkë për një Prishtinë të gjelbër!