Prishtinës po i shtohen plot ngjyra të bukura të luleve tona

- 22 Apr 2021

Prishtina po vazhdon të gjelbërohet edhe sivjet. Më shumë hapësira të gjelbra, drunjë e lule do të thotë ambient më i pastër, më i bukur dhe më i shëndetshëm.
Sot në Ditën e Tokës tek Pallati i Rinisë, Prishtinës po i shtohen edhe plot ngjyra të bukura të luleve tona.
Prishtina jonë e gjelbër!