Kryetari Shpend Ahmeti priti në takim Kryetarin e Athinës, mikun e tij Kostas Bakoyannis

- 05 May 2021

Kryetari Shpend Ahmeti priti në takim Kryetarin e Athinës, mikun e tij Kostas Bakoyannis. Së bashku diskutuan për reformat në Prishtinë dhe Athinë, sfidat përgjatë përballjes me pandeminë, si dhe tema të tjera me interes për të dyja palët.
Shumë të lumtur për bashkëpunimin që do të ndërtojmë tutje në shumë fusha, e sidomos në shkëmbimin e traditave dhe kulturës.