Sot, në lagjen Arbëria u përurua fillimi i ndërtimit të tribunës lindore në stadiumin e “KF 2 Korriku”

- 23 Nov 2021

Pjesë e përurimit të tribunës e cila do të ketë kapacitetin e mbi 1000 ulëseve, zhveshtoret e nevojshme si dhe objektet e tjera përcjellëse sipas kritereve të kërkuara nga UEFA, ishin edhe kryetari i Federatës së futbollit të Kosovës z. Agim Ademi, Drejtori i Sportit z. Fitim Rexha, Koordinatori për Sport z. Kushtrim Mushica, përfaqësuesi i “KF 2 Korriku” z. Rexhep Baholli si dhe mysafirë të tjerë.