Lista e përfituesve - Prite n'Shesh

- 07 Dec 2021

Komuna e Prishtinës ka kënaqësinë të ju ftojë në aktivitetin e njohur të komunës të quajturin Prite n'Shesh!


Ky aktivitet hapet me 10 Dhjetor 2021 duke filluar nga ora 20:00 dhe do të vazhdojë deri më 31 Dhjetor 2021.


Gjithashtu, 26 bizneset fituese ftohen nesër me datën 8 Dhjetor prej orës 14:00 në Komunën e Prishtinës për t'a tërhequr shortin për numrin e shtëpizës që do të posedojnë përgjatë këtij aktiviteti.


Falënderojmë të gjitha bizneset që aplikuan!