Kryetari Rama pret në vizitë miqësore znj. Ermina Lekaj Prljaskaj, deputete në Parlamentin Kroat

- 13 Dec 2021

Kryetari Rama pret në vizitë miqësore znj. Ermina Lekaj Prljaskaj, deputete në Parlamentin Kroat

E falënderoi znj. Lekaj Prljaskaj për urimet e përzemërta dhe e përgëzoj për punët e rëndësishme që po bëhen mes dy kryeqyteteve tona, siç është ajo e hapjes së linjës ajrore Zagreb-Prishtinë-Zagreb.

Komuna e Prishtinës do të jetë gjithmonë e hapur dhe e gatshme për bashkëpunim me Zagrebin.