Kryetari Rama pret në takim Ambasadorin e Italisë për Kosovë z. Antonello De Riu

- 14 Dec 2021

Në vazhdën e takimeve miqësore Kryetari Rama pati kënaqësinë ta mirëpres në takim edhe Ambasadorin e Italisë për Kosovë z. Antonello De Riu me ç’rast pranoi urime të përzemërta për detyrën e re si Kryetar i Komunës së Prishtinës.

Përgjatë takimit, ndër të tjera u diskutua edhe për thellimin e bashkëpunimit në vazhdimësi në mes të Komunës së Prishtinës dhe Ambasades së Italisë në Kosovë.