Takimi i Kryetarit Rama dhe Nënkryetarit Zogaj me përfaqësuesin e IFC z. Bernard Atlan

- 12 Jan 2022

Takim mjaft konstruktiv Kryetari Rama dhe Nënkryetari Zogaj patën edhe me përfaqësuesin e IFC, z. Bernard Atlan. Diskutuan çështje me interes siç janë financimi i ndërtimit të QMF-ve, ndërtimi i shkollës së muzikës dhe shkollave të tjera që i mungojnë qytetit.


Gjithashtu, u diskutua për zgjidhjen e problemit të menaxhimit të mbeturinave.


Faleminderit ekipit të IFC për projektet që kanë zhvilluar në Prishtinë, dhe për vullnetin e jashtëzakonshëm për fillimin e projekteve te reja në Komunën tonë.