Kryetari Rama pret në takim organizatorët e festivalit Sunny Hill

- 24 Jan 2022

Kryetari Rama tha që në programin tonë për Prishtinën e përjetimeve, organizimet kulturore dhe festivalet luajnë rol tejet të rëndësishëm.

Andaj, sot Kryetari Rama u takua me organizatorët e festivalit Sunny Hill, me të vetmin qëllim të përbashkët që Prishtinën ta kthejmë në qytet me karakter unik në botë.