Fillon largimi i pengesave brenda rrethrrotullimit në Arbëri

- 11 Mar 2022

Sot filloj largimi i pengesave brenda rrethrrotullimit në Arbëri, e njëjta do të ndodhë edhe për pengesat brenda rrethrrotullimit tek rruga B, që lidhet me rrugën “Muharrem Fejza”.

Ku kemi marrë shumë ankesa për këto, madje ishte edhe vendimi i parë i Task -Forcës për komunikacion për largimin e tyre.

Do të vazhdojmë edhe me shumë aksione të tilla, për ta liruar komunikacionin dhe për të bërë zgjidhje për të.

S’bashku do t’ia dalim!