Hapja e javës #VajzatnëTIK22 - Panel "E kaluara, e tashmja dhe e ardhmja e teknologjisë"

- 25 Apr 2022

Nesër, në ora 10:00, do të bëhet hapja e kampanjës #VAJZATNËTIK22 në Komuna e Prishtinës bashkë me z.Perparim Rama dhe znj.Donjeta Sahatçiu.


Hapjen do ta përcjellim me një bashkëbisedim mes gjeneratash ku do të diskutojmë se si ishte, si është dhe si parashihet karriera e gruas ne TIK me panelistet: Vjollca Cavolli, Hana Qerimi & Jora Zeneli dhe moderuar nga Teuta Sahatqija.


Eja dhe bëhu edhe ti pjesë e kampanjës #VAJZATNËTIK22.