Kryetari Rama viziton QMF V në Prishtinë

- 27 Apr 2022

Kryeqyteti ka dy aparate të mamografisë që japin shërbime për qytetarët e Prishtinës.

 

Nga muaji prill nuk ka listë pritje për mamografi, shërbimi ofrohet në kohë reale në QKMF dhe QMF – V.

 

Ka një rritje prej 30% të shërbimeve të mamografisë në tremujorin e parë të këtij viti, me rreth 102 të tilla të realizuara për muaj.