Rrugët për fëmijët - Street party

- 19 May 2022

Në vazhdën e aktiviteve për promovimin e lëvizjes së lirë nëpër Kryeqytet, ju ftojmë t’i bashkoheni “Festës në Rrugë” , të përjetojmë së bashku lirimin e rrugëve afër shkollave për të mirën e fëmijëve tanë dhe gjithë komunitetit përreth.

Ka ardhë koha për të nxitur udhëtimin aktiv për në shkollë dhe për ta bërë të qartë se automjetet nuk kanë vend jashtë dyerve të shkollës.

Rrugët para Shkollës Fillore “Elena Gjika”