Transporti publik do të jetë pa pagesë me datat 21 dhe 22 maj

- 20 May 2022

Të dashur qytetarë,

Ju njoftojmë se nesër dhe pasnesër, me datë 21 dhe 22 maj, transporti me Trafiku Urban, do të jetë pa pagesë.

Për të mirën e Kryeqytetit, ju inkurajojmë që sa më shumë të përdorni transportin publik dhe atë alternativ.