Mbahen garat komunale për nxënësit e klasëve të nënta në 8 lëndë mësimore

- 21 May 2022

Bashkë me Drejtoren e Drejtorisë së Arsimit, Besianë Musmurati, vizituam nxënësit të cilit iu nënshtruan këtij testi.

Ju që ishit këtu, këtë garë veçse e keni fituar, e Komunës së Prishtinës i mbetet veç t’ju uroj suksese të mëtutjeshme e t’ju siguroj se në këtë mandat do të bëjmë më të mirën për ju dhe për shkollat tuaja!