Kryetari Rama takohet me banorët e lagjjes Kalabria

- 22 May 2022

Kryetari Rama, bashkë me Drejtoren e Drejtorisë për Planifikim Strategjik, znj. Mimoza Sylejmani dhe Drejtorin e Drejtorisë së Urbanizmit, z. Arbër Sadiki në diskutim me banorët e Lagjjes Kalabria, ku me vëmendje u dëgjuan propozimet dhe idet nga banorët e kësaj lagjeje.

Bashkëpunimi i drejtpërdrejt me qytetarët ndihmon në zhvillimin dhe zgjidhjen e problemeve të Kryeqytetit.