Kryetari Rama priti sot në takim Kryetarin e Komunës se Ferizajit, njëherësh edhe Kryetar i Asociacionit të Komunave të Kosovës z. Agim Aliu dhe Drejtorin Ekzekutiv të Asociacionit, z. Sazan Ibrahimi

- 21 Jun 2022

Në këtë takim miqësor u diskutua rreth të mirave që ka sjellë për qytetarët tanë bashkëpunimi dhe mbështetja e vazhdueshme mes Asociacioni i Komunave të Kosovës, u pajtuan që bashkërisht të vazhdohet me punë për të mirën e komunave tona dhe gjithë vendit!