Mbahet seanca informuese nga DMS për aplikimet në "Thirrjen për përkrahje financiare në ofrimin e shërbimeve direkte sociale”

- 27 Jun 2022

Sot, u mbajt seanca informuese nga Drejtoria e Mirëqenies Sociale rreth aplikimeve në “Thirrjen për përkrahje financiare në ofrimin e shërbimeve direkte sociale”.

Falënderojmë të gjitha organizatat pjesëmarrëse dhe mirëpresim bashkëpunimin e mëtutjeshëm!