Data 5 korrik 2022 shpallet "Pristina, Kosovo Sister City Day" në Qytetin e Des Moines, Iowa, SHBA

- 05 Jul 2022

Nënkryetarët, Shefi i kabinetit dhe Drejtori i Bujqësisë mirëpriten delegacionin nga Des Moines Iowa.

Shumë krenarë e mirënjohës për forcimin e mëtutjeshëm të partneritetit simotër Des Moines-Prishtina.

Shkëmbim përvojash, mësim e zhvillim të përbashkët. Potencial fantastik në zhvillimin rural, edukim e kulturë.