Nesër komuna e Prishtinës organizon dëgjim buxhetor me kryetarët e bashkësive lokale, lagjeve dhe fshatrave të komunës sonë

- 10 Aug 2022

Në këtë dëgjim buxhetor do të diskutohet rreth investimeve gjatë vitit të ardhshëm 2023.

Andaj, ju ftojmë që të sillni ide dhe kërkesa, ku përmes investimeve do të ndikojmë në përmirësimin e kushteve për një jetë më të mirë në bashkësi.

Takimi do të mbahet në sallën e Kuvendit Komunal të Prishtinës më datë 11 gusht me fillim nga ora 14:00.