Konsultim publik lidhur me draft rregulloren për transparencë

- 18 Nov 2022

Të dashur qytetarë,

Ju ftojmë të merrni pjesë në konsultimin publik lidhur me draft rregulloren për transparencë.

Takimi do të mbahet të enjtën, me datë 1 dhjetor 2022, duke filluar nga ora 17:00, në sallën e Kuvendit Komunal.

 

 Draft rregullore për transparencë

 

Komentet dhe sugjerimet e juaja, mund t’i dërgoni deri me datë 10.12.2022, në ora 16:00, tek email-i: osman.bllaca@rks-gov.net