Agjenda e Kontratës Sociale për Kryeqytetin

- 25 Jan 2023

Agjenda e Kontratës Sociale është zotim i përbashkët ndërmjet zyrtarëve të komunës dhe qytetarëve për të përmirësuar komunikimin, bashkëpunimin dhe veprimet kolektive.

Për më shumë informata se çka përmban agjenda sociale, shkarkoni dokumentin më poshtë: 

 AGJENDA E KONTRATËS SOCIALE PËR KRYEQYTETIN