MËSO DHE NDËRRO QENDRËN E VOTIMIT BRENDA KOMUNËS

- 30 Nov 2023

Të dashur qytetarë

Ju mund të mësoni qendrën tuaj të votimit, në rast se qendra ku jeni caktuar, nuk është afër adresës suaj të banimit, ju mund të ndërroni atë përmes dy opsioneve të më poshtme:

• Platformës online duke klikuar në linkun:
eomp.kqz-ks.org; apo

• Në Zyrën e Komisionit Komunal të Zgjedhjeve në komunën tuaj.
kqz-ks.org/adresat-e-zyrtareve-komunal

Për informata shtesë mund të kontaktoni këtë linjë ndihmëse pa pagesë: 0800 55 555

 

Video: MËSO DHE NDËRRO QENDRËN E VOTIMIT BRENDA KOMUNËS