Zgjedhjet për Këshilla Lokal në Prishtinë: Angazhohuni për të Ndërtuar të Ardhmen e Lagjes Suaj

- 28 Mar 2024

Komuna e Prishtinës njofton të gjithë banorët e kryeqytetit se do të mbahen zgjedhjet në lagjet e ndryshme të qytetit për zgjedhjen e këshillave lokal. Ky proces demokratik është shumë i rëndësishëm për të gjithë. Andaj qytetarë të nderuar, ju duhet të marrin pjesë aktivisht në vendimmarrjen lokale në mënyrë që të kontribuoni në zhvillimin e lagjes ku ju banoni dhe Prishtinës. Ftojmë të gjithë qytetarët që të dalin në numër të madh për të zgjedhur përfaqësuesit e tyre. Më poshtë mund të gjeni datat dhe orën se kur do të mbahen zgjedhjet, në secilën lagje.

 

Video informuese rreth Këshillave Lokal