Njoftim për shpërndarjen e Certifikatave për orarin e punës dhe nivelin e lejuar të ndotjes akustike

- 20 May 2024

Njoftohen subjektet afariste të gastronomisë- kafene dhe restorante se Certifikatat në të cilat përcaktohet orari i punës dhe niveli i lejuar i ndotjes akustike, mund t`i terheqin në Qendrën për Shërbim me Qytetarë, kati përdhesë, objekti i vjetër i komunës.

 

L I S T A