Lidhja e Kalabrisë me rrethrrotullimin e ri

- 18 May 2015

Kur është menduar projekti i rrethrrotullimit te ri, lidhja e Kalabrise me rrethin nuk ka qenë e menduar fare.

Sot është para përfundimit asfaltimi i lidhjes së kësaj lagje të rëndësishme. Këtë lagje e presin edhe investimet në shkollë të re dhe kyçja në infrastrukturë tjetër.

Këtë javë në Prishtinë fillojnë edhe disa projekte të mëdha dhe të rëndësishme për qytetin