Buxhetimi me Pjesëmarrje

- 01 Jul 2024

Ju njoftojmë se Buxhetimi me Pjesëmarrje për vitin 2025 po fillon!

Ftojmë të gjithë qytetarët të mblidhen, të propozojnë ide për projekte, të votojnë dhe ne do t’i realizojmë.

Mos e humbisni këtë mundësi! Propozimet mund të jenë deri në 200,000 euro.

Ftoheni të merrni pjesë!